Palvelut Husulanmäen lähellä – mistä löytyy lähin koulu, kauppa ja kirjasto?

Kokosimme yhteen etäisyyksiä Husulanmäen ryhmärakennuttamiskohteesta paikallisiin palveluihin. Suurin osa palveluista on kävelyetäisyydellä Lapinjärven Kirkonkylällä ja osa löytyy vähän kauempaa.

Lista on tehty 17.4.2021 ja sitä päivitetään vuoden 2021 loppuun saakka. Jäikö joku mainio palvelu Husulanmäen läheltä mainitsematta? Laita viestiä tanja.korvenmaa@lapinjarvi.fi niin lisätään!

Päiväkodit

Koulut

Terveydenhuolto

Muut kunnan palvelut

Elintarvikkeet

Kirkko

Kahvilat ja ravintolat

Liikunta

Koiraharrastus

  • Aidattu koirapuisto Siviilipalveluskeskuksella 1,4 km
  • Koirien sisäurheilukenttä, Strömfors Dog Sports, Ruotsinpyhtää 29 km

Hevosharrastus

Kulttuuri

Muut

Lisää palveluita

Jäikö joku mainio palvelu Husulanmäen läheltä mainitsematta? Laita viestiä tanja.korvenmaa@lapinjarvi.fi niin lisätään!

***

Husulanmäki Lapinjärvellä, itäisellä Uudellamaalla on yhteisöllisyyteen, ekologisuuteen, perinteisiin ja moderniin puurakentamiseen perustuva uusi asuinalue, joka etsii vielä ryhmärakennuttajia. Tule tutustumaan!

Lue lisää:

Hankkeen toteuttajien logot

Husulanmäki on Lapinjärvellä, itäisellä Uudellamaalla sijaitseva yhteisöllisyyteen, ekologisuuteen, perinteisiin ja moderniin puurakentamiseen perustuva ryhmärakennuttamisalue.

Tutustu tarkemmin ja tarkista saatavilla olevien tonttien tilanne:

www.husulanmaki.fi

www.facebook.com/husulanmaki

www.instagram.com/tarinoitahusulanmaelta

Resurssiviisaaksi-blogi

Resurssiviisaaksi ihmislähtöisin keinoin -hankkeessa kehitetään kiertotalouden mukaisen ryhmärakennuttamisen toimintamallia Husulanmäen tulevalla asuinalueella. Tässä blogissa jaetaan tietoa ja tunnelmia hankkeesta.

Resurssiviisaan ryhmärakennuttamisen toimintamallia luodessamme etsimme tila- ja rakenneratkaisuja sekä materiaaleja, joiden avulla rakentaja voi tehdä viisaita valintoja. Samalla pohdimme, miten voidaan huomioida myös yksilön hyvinvointinäkökulma. Husulanmäelle rakentamiseen pyritään löytämään mahdollisimman vähähiilisiä ratkaisuja. Lisäksi yhteistyössä tulevien asukkaiden kanssa pohditaan yhteisön elämisen ja asumisen muita tärkeitä asioita kuten esimerkiksi energia-asiat, liikkuminen tai uudenlaiset yhteisölliset palveluntuotantomallit. Tavoitteena on löytää asukkaita palvelevia ratkaisuja yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa.

Blogia kirjoittavat vuorotellen niin hankkeen resurssiviisaaseen ja hyvinvointia lisäävään puurakentamiseen erikoistuneet asiantuntijat Aalto-yliopistolta kuin Laurea ammattikorkeakoulun asiantuntijat, jotka toimivat hankkeessa erityisesti resurssiviisaan palvelumuotoilun asiantuntijoina. Paikallista näkökulmaa blogiin tuovat ainakin Lapinjärven kunnanjohtaja sekä hankkeen projektipäällikkö.

Uusimmat artikkelit: